Procedures

 

 

De verdeling van de parels is heel eenvoudig! De magnetische oer-energie is alomvattend , neutraal en past zich altijd aan de voorwaarden van de plaats aan. Dit maakt het vinden van een geschikte plaats gemakkelijk, omdat de parels overal ondersteunend werken - of in de natuur of in bevolkte regio's, steden, krachtplaatsen, bossen, industriële installaties, historische plaatsen, plaatsen van het openbare leven... Wateren zijn ook zeer geschikt, omdat water de energie sterk absorbeert  en verder draagt.

 

Het plaatsen van de parel is gewoon een bewuste overgave van de genezingsparel aan de aarde en aan de plek. Meer is niet nodig. De energie zoekt haar eigen weg. De innerlijke houding is belangrijk - een intensie om de planeet te dienen. Zo kan de energie eenvoudig worden geabsorbeerd en de parel kan zich diep verankeren.

 

Als je wilt, kan je bovendien een ritueel doen of een gebed spreken - wat voor jou goed aanvoelt. Wat je van jezelf  toevoegt (volgens de regels van universum), zal zich aansluiten en automatisch  opgenomen worden. De parel is daarom ook geschikt als versterking en verankering van elke vorm van genezingswerk voor de aarde. De parel maakt verbinding met jouw/jullie handelen en maakt verbinding met deze energieën. In een groepsritueel  kan  bijvoorbeeld,elke deelnemer de parel in zijn hand nemen om zijn kracht toe te voegen.

 

Het pareleffect is ver rijkend, Ze straalt kilometers uit. Daarom is het niet nodig om de parels zo dicht bij elkaar te plaatsen. Ze werken niet alleen voor een enkele boom, maar het hele bos, niet een gebouw, maar de hele plaats. Er is geen vaste minimale afstand maar over het algemeen is 2 tot 4 km zinvol. Denk op grote schaal!