POSTUPAK

 

 

Lokacije za postavljanje kuglica jednostavno je odrediti. Kako je izvorna magnetska energija sveobuhvatna i neutralna, ona se prilagođava specifičnim potrebama lokacije. Stoga je lako pronaći prikladnu lokaciju. Kuglice svugdje pružaju potporu – u divljini ili civilizaciji, u gradovima, šumama, uz izvore električne energije, na industrijskim lokacijama, uz povijesne znamenitosti, na javnim mjestima itd. Vode su općenito dobro mjesto za postavljanje kuglica, jer voda lako apsorbira informacije i energije i prenosi ih dalje.

 

Čin postavljanja kuglice jednostavno je čin posvećivanja kuglice Zemlji sa svjesnom predanošću. Ništa više nije potrebno. Energija pronalazi svoj put. Ključan je vaš unutarnji stav -- osjećaj služenja planeti. Na taj način energije se vrlo lako integriraju i kuglica biva duboko usidrena.

 

Ako želite, možete izreći kakvu molitvu ili obaviti obred. Što god dodate iz dubine svojeg bića (a da je u skladu s univerzalnim poretkom), povezuje se s frekvencijom i automatski se integrira. Kuglice su također korisne za bilo kakav rad na iscjeljivanju Zemlje. Kuglice će ga pojačavati i učvrstiti. Na skupnom obredu, primjerice, svi sudionici mogu uzeti kuglice u svoje ruke i unijeti u njih svoje iskrene namjere.

 

Jedna kuglica ima širok raspon djelovanja -- zrači kilometrima -- te stoga nema potrebe postavljati kuglice preblizu jednu drugoj. Jedna kuglica ne utječe samo na jedno stablo nego i na čitavu šumu, ne samo na jednu zgradu, već na čitavo naselje. Ne postoji fiksna minimalna udaljenost na koju bi kuglice trebalo postavljati, ali prosjek je 1.5 do 4.5 kilometra. Samo pomislite koliko je Zemlja velika!