PROJEKT ISCJELJIVANJA ZEMLJE

 

 

Na Zemlji postoje mjesta na kojima se instinktivno osjećamo dobro, poput mjesta u netaknutoj prirodi na kojima se naša snaga prirodno obnavlja i iz kojih dobivamo novu snagu. S druge strane, postoje neuravnotežena, iscrpljujuća i uznemirujuća mjesta. Mjesta na Zemlji čija je prirodna ravnoteža poremećena pritišću svoju okolinu, jednako kao i blagostanje ljudi i ostalih bića koja tamo žive ili borave.
 
Izvorni, prirodni poredak nekog mjesta možemo na jednostavan, i ujedno silan način ponovo uspostaviti ili njegovo izvorno zračenje pojačati kuglicama za iscjeljivanje Zemlje. Uznemirujuće ili neuravnotežene okolnosti možda nisu promjenjive, ali na ovaj način dobivaju protutežu. Mjesto se, dakle, stabilizira i usklađuje s planetom.


Kuglice za iscjeljivanje Zemlje

 

Kuglice za iscjeljivanje Zemlje napunjene su sveobuhvatnom iskonskom energijom. One čiste energiju mjesta na koje su postavljene te podržavaju njegova istinska svojstva i svjetlost. Ponovo uspostavljaju sklad s planetom i svemirom. Kuglice utječu na cijelu planetu. Međusobno su povezane, što ih čini snažnijima, te stvaraju mrežu koja okružuje Zemlju. Svaka kuglica pojačava ukupnu snagu mreže i kroz svaku kuglicu ukupna snaga mreže utječe na mjesto na kojem je kuglica smještena.


Iskonska magnetska energija

 

Iskonska energija, sila koja je praiskonska, izvornija i elementarnija od fizičkog magnetizma, često se naziva magnetskom energijom budući da su magnetska privlačnost i poredak polja prikladna pretpostavka ove energije.

 

Ova magnetska energija je neutralna temeljna energija jedinstva i reda svega što postoji. Ona obuhvaća sve ostalo i to skladno ujedinjuje u cjelinu. Ako je potrebno, ona ponovo uspostavlja prirodni poredak na svim razinama: sve što je destruktivno, nezdravo ili nestvarno tako postaje inherentno konstruktivno, zdravo i stvarno.


Izrada kuglica

 

Iscjeljujuće kuglice sadrže tu iskonsku energiju. U tu svrhu ritualno su posvećene. Nakon toga treba im tri dana da bi se potpuno napunile. Svaka kuglica načinjena je zasebno. Povezane su s univerzalnim poljem iskonske magnetske energije i stoga se stalno prilagođavaju.

 

Donacije

 

Kuglice su besplatne. Zahvalni smo na donacijama za troškove i rad.