EARTH HEALING PROJECT

 

 

Er zijn plaatsen op onze planeet waar een mens zich instinctief goed voelt, bijvoorbeeld op plaatsen in de natuur, waar hij kan ontspannen en zijn batterijen opladen. Aan de andere kant zijn er ook plaatsen die letterlijk uitputten , aanspanning, angsten en onrust tstralen. Als het natuurlijk evenwicht van een plaats verstoord is, wordt de sfeer gedrukt en vervolgens ook het welzijn van het volk en van alle levende wezen verstoord, die daar verblijven of wonen.

 

De genesingsparels zijn een gemakkelijke, krachtige manier om het oorspronkelijke evenwicht / orde terug te brengen naar een plaats of zijn straalkracht te verhogen. Zelfs als belastende omstandigheden niet gewijzigd kunnen worden, ontvangen deze zo een tegenwicht dat bij draagt om de plaats te stabiliseren en weer in harmonie met de planeet te brengen.

 

Aardhealing parel

 

De aardhelingsparels zijn opgeladen met de helende universele oerenergie. Als ze naar een plaats worden gebracht, verduidelijken ze de energie, bekrachtigen zijn oorspronkelijke kwaliteit en brengen hem aan het stralen. Ze herstellen de harmonie met onze planeet en de verbinding met de kosmos. De parels werken ook altijd voor de planeet als geheel. Ze zijn met elkaar verbonden en vormen een netwerk dat zich rondom de aarde legt. Elke parel die is geplaatst, versterkt deze kracht, en door elke parel werkt de volledige kracht van het gehele netwerk.

 

Oorsprongelijke magnetische energie

 

Deze primaire oorsprongelijke energie wordt vaak de magnetische energie genoemd. Bedoeld is hiermee een veel diepere, elementare kracht als het aardse fysieke magnetisme, maar de magnetische aantrekkingskracht en krachtveld is een geschikt beeld voor hen.
 
Deze magnetische energie is de neutrale grondkracht van eenheid en orde van al het bestaan. Ze omsluit alles en neemt het harmonieus op in het geheel. Op alle niveaus herstelt deze energie de natuurlijke orde, als die in wanorde is: alles destructieve, ongezonde en illusionaire wordt zo omgezet in het constructieve, gezonde en reale.

 

Vervaardiging van de parels

 

De helende parels dragen deze oerenergie. Deze glasballetjes worden individueel in een ritueel op de energie van de aarde gebracht (een ander woort weet ik niet), daarna laden ze zich drie dagen lang volledig daarmee op. Ze zijn levend verbonden met het universele veld van de magnetische oerenergie en passen zich voortdurend aan deze frequentie aan.

 

Donaties

 

De parels zijn in principe kosteloos. Maar voor de gemaakte uitgaven en werk zijn donaties van harte welkom!