Persoonlijke Parel

 

 

De magnetische oerenergie werkt net zo heilzaam voor de mensen als voor de aarde. Net zoals ze de onderliggende orde, harmonie en stabiliteit in ons herstelt. Dat is waarom de werking van de parelen ook op mensen van toepassing is.

 

De parel helpt ons, in de natuurlijke stroming van de energie te komen. Op ieder moment wanneer wij niet in ons eigen midden zijn, ons onprettig/ongemakkelijk voelen, in bezwarende emoties of gedachten blijven hangen, zorgt zij ervoor dat wij weer in balans komen. Zij helpt ons, onze gedachtes te ordenen, onze gevoelens duidelijk te verhelderen, het lichaam in harmonie te brengen en ons bewustzijn te verruimen.

 

Toepassing/Gebruik

 

De toepassing van de parel is heel eenvoudig. Je kunt ze in je hand nemen of bij je dragen. Het best ontvouwt zich het effect in contact met het lichaam. Wanneer men zich bewust met haar verbindt, zich voor haar opent, kan ze nog intensiever werken. Zorg ervoor, vooral in het begin, dat de energie je niet teveel wordt. Dit uit  zich in verschijnselen zoals warmte of milde steken van het punt waar contact gemaakt word, een gevoel van rusteloosheid of ongemak. Maar de parel kan geen kwaad, de energie is levendig, heeft het vermogen zich aan te passen en heeft een eigen intelligentie.

- Het is het beste, de parel instinctief zonder na te denken te Kiezen.


De parel past zich aan, aan de persoonlijke energie. Daarom is een eigen parel ook het beste. De energie van een ander mens is niet schadelijk, maar kan irriteren.
Je kunt de parel ook gewoon in een ruimte leggen en in het algemeen te laten werken om de energie in de betreffende ruimte te laten uitstralen.

 

De persoonlijke parelen zijn ook een geschenk. Giften zijn altijd welkom.

 

 

  
Opmerking: De parels vervangen geen arts of therapeut. Er is geen genezende garantie!