OSOBNA KUGLICA

 

 

Izvorna magnetska energija ima jednako iscjeljujući utjecaj na ljude kao i na planetu. Ona ponovo uspostavlja naš izvorni red, sklad i stabilnost.


Kuglica nam pomaže vratiti se u prirodni tok energijâ. Uravnotežuje kad smo nismo centrirani, kad se ne osjećamo dobro, nakon depresivnih misli ili osjećaja. Pomaže nam dovesti misli u red, očistiti osjećaje, uskladiti tijelo, te proširiti svijest.

 

Primjena


Upotreba kuglice vrlo je jednostavna. Možete ju držati u ruci ili nositi sa sobom. Njezin je učinak najintenzivniji u izravnom doticaju s tijelom. Ako se s njom svjesno povežete, ako je prigrlite, njen učinak može biti još dublji.
Možda je i fizički osjetite. Dodirna točka može malo peckati. Pazite da vas energija kuglice ne svlada, pogotovo u početku, jer to može prouzročiti neugodne simptome (povišena temperatura, glavobolja, nemir i nelagoda), ali kuglica ne može učiniti nikakvu štetu. Njezina je energija živa, prilagodljiva i samosvjesna.
Najbolje je upotrebljavati ju instinktivno, bez razmišljanja.

 

Kuglica se povezuje s vašim osobnim energijama. Zato biste trebali imati svoju osobnu kuglicu. Energija neke druge osobe ne može štetiti, ali može izazvati iritaciju.
Kuglicu je također moguće koristiti za usklađivanje energije u prostoriji.

 

Osobne kuglice također su darovi. Donacije su, međutim, uvijek dobrodošle.

 

 

 

 

Napomena: kuglica nije zamjena za liječnika ili terapeuta. Ne možemo obećati ozdravljenje.